• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Edebiyat Gazetesi

Kültür Sanat Edebiyat Haber Gazetesi

Pelerin Fanzin dijital yayında

Dijital Fanzin Pelerin’in 7. Sayısı Yayında

Genel Yayın Yönetmenliği’ni Levent Karataş’ın, editörlüğünü ise Barış Yıldırım’ın yaptığı anti-periyodik dijital fanzin Pelerin’in yedinci sayısı çıktı. Fanzin, www.pelerinfanzin.com internet adresinden okunabiliyor.

Bahadır Eren’in tasarladığı fanzinin açılış görseli ise Utku Varlık’a ait “bir şüphenin gölgesi” isimli desen.

Usta kalemlerin yanı sıra genç şair ve yazarlara da alan açmaya çalışan ve genellikle, şiir, öykü, çeviri, söyleşi, deneme ve anlatı bölümlerinden oluşan fanzinin bu sayısında ise sadece şiir yer alıyor.

Bu sayıda yer alan şiirler ve şairler ise şöyle: Barış Yıldırım Güvertede Bir Şair, Ebru Polat Artık Aşk Şiiri Yazmak İstemiyorum, Ekrem Sürer Biz Onlarımıza Binip Karşıya Geçecektik, Eren Öztürk İnsan Biçime Önem Veren Hayvandır ve Kutsal Çalılık, Eser Ceran Erdi Köpük, Fergun Özelli Tekleme ve Salla Gitsin, Leyla Bayrı Yavaşça Şahin Sokak, Murgül Sedef Kıran Boylu Boyunca Yat Baba, Ömer Taha Onat Buluşma, Versus ve Konkordato, Rıdvan Ardıç 1957 ve Gökyüzü Blues Değil, Roman Karavadi Podarcis Beni Seziyor, Sabahattin Umutlu Dünyanın Buğulu Tarafı, Tarık Günersel Galaksiler.

  
289 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın