• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

Edebiyat Gazetesi

Kültür Sanat Edebiyat Haber Gazetesi

Akalemler Dergisi Yemekte bir Araya Geldi.
Kayseri merkezli olarak çıkan Akalemeler Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi yemekli toplantıda edebiyat ve dergicilik konuştular. 

Emirgan Parkında toplan dergi yazar ve şairleri şiir, edebiyat konuşmak üzere bir araya geldiler. 

Toplantıya Akalemeler dergisi genel yayın yönetmeni Selim Tunçbilek, Şairler Burhan Kale, Yüksel Gazioğlu, G. Ebru Bulkurcu, ve yazarlarından Pınar Alkış, Kübra Kızıltoprak katıldılar. 

Kültür sanat ortamına ilişkin genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda edebiyatta öznel ve nesnel yaklaşımların nasıl görüldüğü konuşuldu. 

Onbeşgünde bir olmak üzere düzenli toplanılmasına dair görüş birliğine varan dergi grubu akalemelerin edebiyat ve düşünce hayatımızdaki yansımalarını da değerlendirdiler. 

Akalemlerin hem baskılı ve hem de dijital ortamda yayın yapan bir dergi olduğuna değinilirek derginin her sayısının düzenli olarak PDF olarak dört binin üzerinde e posta adresine eriştiğini gerek dergi site adresinden gerekse diğer siteler üzerinden ise her sayısının üçyüzün üzerinde indirildiğine ve okurun ilgisinin her geçen gün belirgin biçimde arttığına vurgu yapıldı. 

Akalemler dergi grubu bu çerçevede ikinci toplantısını 17 temmuzda yine emirganda yapma kararı aldı. 

Bu toplantıların dergi dışından okurların da katılımıyla birlikte doğal bir edebiyat sohbetlerine dönüşmesini arzuladıklarını belirttiler. 




  
255 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın